#rozdýchejto: . Nabízí všem zdravotníkům startovné zdarma!

Pamatuješ si ještě na výzvu výzvu #rozdychejto? To Běhej lesy společně s Generali Investments CEE věnovali přes půl milion kaček 4 regionálním nemocnicnicím. Nyní ti představují její volné pokračování, kdy podpoří přímo zdravotníky. Jak? No to je jasné, plácnou si s pořadateli tlapou přímo na startu závodů seriálu Běhej lesy!

Zdravotníci! Dlouhé týdny stáli a stále stojí nejen v první linii v boji proti pandemii koronaviru. Pomocnou tlapu jim Běhej lesy podali poprvé v rámci výzvy #rozdychejto s partnerem Generali Investments CEE a se zapojením celé lesní bandy nadšených sportovců. „Je to pro nás nejen krásné gesto, ale hlavně praktická pomoc v těžkých časech,“ děkoval při předání finální částky ředitel benešovské nemocnice Roman Mrva.

Protože se podařilo nemocnice rozdýchat, jsou organizátoři odhodláni je i rozběhat. Všem zdravotníkům proto nabízí startovné na vybrané závody zdarma. Po týdnech extrémního nasazení tak členové zdravotnického personálu přijdou na jiné myšlenky v nádherné přírodě a na čerstvém vzduchu. 

Zdravotníky přivítají Běhej lesy na startu již tuto sobotu 6. června na Vysočině, kdy je na pořadu dne rovnou nejtrailovější závod seriálu v  lesích Žďárských vrchů. Registrovat na závod se můžeš do středeční půlnoci. Jako zdravotník napiš přes info@behejlesy.cz a Běhej lesy ti zašlou kód na startovné zdarma. Na místě se půjde přihlásit pouze na VoltaRUN. Tak si ulov svoje číslo, ať ti neuplave v krásném Milovském rybníku!